44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Den store klesbyttedagen på Hamar katedralskole

I samarbeid med Naturvernforbundet vil det bli muligheter for elevene å bytte klær de neste ukene!

Beredskap ved atomulykke – jod-tabletter til elever under 18

Om det oppstår en atomulykke, vil elever under 18 år få utdelt jod-tabletter på skolen – hvis myndighetene bestemmer det.

Skreddersøm

«Prosjekt vinterkolleksjon 2022» ble satt i gang før jul, og endte opp med en rekke klær laget av elever på Hamar katedralskole. Slengbukser Hamar katedralskole

Fagvalg for Vg1 studieforberedende utdanningsprogram

Elever på Vg1 ST, ME og KDA velger i disse dager valgfrie programfag for neste skoleår.

Luciafeiring på skolen

Ansatte delte ut gløgg ved hovedinngangen i dag tidlig

Utprøving av utdanningsprogram

Elever fra 10. klasse på ungdomsskolene i regionen prøver ut ulike programfag på Hamar katedralskole denne uka.

Trenger du tilrettelegging ved prøver?

Søknadsfristen er 1. desember

Internasjonal uke

I forkant av Operasjon Dagsverk viser vi at vi er opptatt av internasjonalt samarbeid.

Nytt elevråd på skolen

Elevene valgte sine egne representanter i dag.