Russetid!

Russefeiring skal være moro for alle, og da trengs det tydelige spilleregler

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Den store klesbyttedagen på Hamar katedralskole

I samarbeid med Naturvernforbundet vil det bli muligheter for elevene å bytte klær de neste ukene!

Beredskap ved atomulykke – jod-tabletter til elever under 18

Om det oppstår en atomulykke, vil elever under 18 år få utdelt jod-tabletter på skolen – hvis myndighetene bestemmer det.

Skreddersøm

«Prosjekt vinterkolleksjon 2022» ble satt i gang før jul, og endte opp med en rekke klær laget av elever på Hamar katedralskole.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Fagvalg for Vg1 studieforberedende utdanningsprogram

Elever på Vg1 ST, ME og KDA velger i disse dager valgfrie programfag for neste skoleår.

Digitalt foreldremøte om doping, kropp og ungdom

Mange opplever at doping kun er relevant for idretten. Slik er det definitivt ikke.

Grønt nivå fra 3. februar

Nasjonale lettelser påvirker testregime, isolasjonstid og tiltaksnivå ved skolen.

Selvtester til elever og ansatte

Kontakt resepsjonen om du er « øvrig nærkontakt » og trenger selvtest.