Kattahallen med elever

Klasserom og idrettshallene leies ut til lag/foreninger.

Skolen sett utenfra

Elevene som går siste år på Hamar katedralskole inviteres til avslutningsseremoni 16. og 17. juni

Diktet «Pusteøvelse» står på veggen utenfor observatoriet

En elev i 3MPA (Vg3 Mediegrafikerfaget) har laget en flott animasjon av Rolf Jacobsens dikt.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Bilde fra video om smittevern

Vi har lagt ut en video for deg som er elev på Hamar katedralskole.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Inngangspartiet i nordre del av skolebygget

27. april kom de første elevene tilbake på skolen.

Motus UB under regionmessa på Hamar katedralskole 5. desember 2019

Motus UB fra Hamar katedralskole skal delta i NM 4.–8. mai sammen med 138 andre UB'er

Kunstverk i skolebygget

Avtaler gjøres ved å ringe eller sende melding.