Elever på vei til skolen

Her kommer plan for uke 23, 24 og 25.

Oppdatert 3/6

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Kattahallen med elever

Klasserom og idrettshallene leies ut til lag/foreninger.

Elev leser på biblioteket

Klager på standpunktkarakterer må skje i henhold til fylkets rutiner.

Skolen sett utenfra

Elevene som går siste år på Hamar katedralskole inviteres til avslutningsseremoni 16. og 17. juni

Diktet «Pusteøvelse» står på veggen utenfor observatoriet

En elev i 3MPA (Vg3 Mediegrafikerfaget) har laget en flott animasjon av Rolf Jacobsens dikt.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Bilde fra video om smittevern

Vi har lagt ut en video for deg som er elev på Hamar katedralskole.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.