Påskeliljer med en PC bak

Vi vet ikke om skolen åpner igjen etter påske eller om vi må fortsette med fjernundervisning.

Lærer som er hjemme

Elevene får gymtimene sine digitalt, men må likevel svette.

Hamar katedralskole inngang sør

Muntlig, muntlig-praktisk og praktisk privatisteksamen.
(Oppdatert 3. april 2020)

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Helene Flood hadde digitalt bokbad på Katta

I dag møtte Vg1-elever suksessforfatteren Helene Flood på Teams.

Regjeringa har bestemt at skolene skal holde stengt til og med 13.april, og det kan bli forlenget. Det betyr at vi må opprettholde fjernundervisningen en stund til

Oppdatert 27/3 10:30

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Elever fra skolen vår vant priser i kategoriene «Beste yrkesfaglige bedrift», «Beste markedsføring», «Beste logo» og «Regnskapsprisen».

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Kunstinstallasjon på Hamar katedralskole

Miljøveilederne er tilgjengelige hverdager fra kl. 08.00 til 15.30.