Gul himmel over skolen

Tirsdag møter kun klassene GS, Vg1 YF, Vg3 YF, Vg1 ST, KD, ME og DT

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Skolen inne

Møt elever, se skolen og få informasjon om studiene

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Skolebygget rød himmel

Dette er bestemt nasjonalt og det blir undervisning på Teams eller ved å møte på skolen

Medieelever streamer video

«Åpen skole» blir i år en podcast

Innlandstrafikk

Fra 8. januar stenges framdøra på enda flere linjer. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Skolebygget rød himmel

Dette er et nasjonalt tiltak for alle landets videregående skoler, kunngjort av regjeringen i en pressekonferanse søndag 3. januar 2021.

Juleengler

Det er juleferie fra lunsjtid 22. desember til 5. januar

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.