Elever samler inn penger til et prosjekt i Sierra Leone

Pengene elevene samler inn går til å gjøre skoledagen tryggere og bedre for barn og ungdom.

Forslag til ny skole- og tilbudsstruktur er klart

Fylkeskommunedirektør Tron Bamrud legger fram tre alternativer i sitt forslag til ny skole- og tilbudsstruktur for Innlandet.

Informasjonsmøte for foresatte på Vg3

Tirsdag 9. april 2024 kl. 18.00-19.00 er det informasjonsmøte på Hamar katedralskole i Stort auditorium.

To Katta-bedrifter skal til NM for ungdomsbedrifter

Torsdag 14. mars deltok 16 ungdomsbedrifter fra Katta på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Innlandet.

Utdeling av vitnemål og kompetansebevis for avgangselever

Sett av datoene for skoleavslutning for Vg2 Yrkesfag og alle avgangsklasser på Vg3.

Besøk av 9.-klassinger

Elever fra ungdomsskolen i regionen er på utprøving denne uka

Stor internasjonal aktivitet

I perioden mellom vinterferien og påske har det vært mange internasjonale aktiviteter tiknyttet skolen

Elevfilm nominert til filmkonkurranse

Kortfilmen «Fakkaffe» er nominert til Amandus filmfestival for ungdom.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer 24. juni–5. juli 2024. I matematikk er det høstskole.

Vinterferie uke 9

Siste dag før vinterferie ble markert med marshmellows på grill.