Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn elektronisk skjema senest 8. september.

Blomsterdekoratør

Elever på Katta fikk opplæring av en lærer fra fagskolen på Vea i dag

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

I forbindelse med graving av vann- og avløpsledninger forbi Ajer Ungdomsskole og Hamar Katedralskole er det nødvendig med trafikkomlegginger. De neste 4 – 6 ukene vil trafikkmønsteret bli som følger:

Informasjon fra Hamar kommune

Kattahallen med elever

Klasserom og idrettshallene leies ut til lag/foreninger.

Diktet «Pusteøvelse» står på veggen utenfor observatoriet

En elev i 3MPA (Vg3 Mediegrafikerfaget) har laget en flott animasjon av Rolf Jacobsens dikt.

Motus UB under regionmessa på Hamar katedralskole 5. desember 2019

Motus UB fra Hamar katedralskole skal delta i NM 4.–8. mai sammen med 138 andre UB'er

Helene Flood hadde digitalt bokbad på Katta

I dag møtte Vg1-elever suksessforfatteren Helene Flood på Teams.

Elever fra skolen vår vant priser i kategoriene «Beste yrkesfaglige bedrift», «Beste markedsføring», «Beste logo» og «Regnskapsprisen».

Elever ved Vg3 Mediegrafikerfaget har laget en kort video om skolen vår.

Elev lager AR på iPad

Til høsten starter vi opp et studie for de som liker å arbeide med datateknologi, design, historiefortelling, video, sosiale medier osv.