Utprøving av utdanningsprogram

Elever fra 10. klasse på ungdomsskolene i regionen prøver ut ulike programfag på Hamar katedralskole denne uka.

Undervisning og oppgaver

Lærere fra de ulike programfagene samler ungdomsskoleelevene i ulike grupper rundt om på skolen.

Elevene får undervisning og oppgaver, i tillegg til svar på spørsmål. Informasjonen de får, blir deretter med tilbake til ungdomsskolene og delt med andre elever.

Får riktig informasjon og fakta

Det er viktig at de elevene som søker seg til våre studieprogram, gjør dette på bakgrunn av fakta og ikke antagelser. Slik kan man sikre seg at elevene blir fornøyd med egne valg.

Søknadsfristen for å søke seg til videregående skoler er 1. mars 2022.

Elever fra 10. klasse får innføring i studieprogramet Medier og kommunikasjon - Klikk for stort bildeElever fra 10. klasse får innføring i studieprogramet Medier og kommunikasjon

Program for dagen

Torsdag kommer en gruppe for å lære om studiespesialisering. Her er deres program. - Klikk for stort bildeTorsdag kommer en gruppe for å lære om studiespesialisering. Her er deres program.