Smittevernet i uke 48 er på gult nivå

Skolen er åpen, men med strenge regler for smittevern

Følg grunnleggende regler:

• Syke personer skal ikke være i på skolen
• God hygiene
• Redusert kontakt mellom personer
• Én meter avstand mellom alle elever
• Følg pilenes retning i «gata»

Bord og stoler

La bord og stoler stå. De plassert der de står med tanke på smittevern.

Hold trykket oppe!

Vi er inne i en viktig arbeidsperiode. Du må være aktiv i læringsarbeidet ditt,  selv om vi er i en krisesituasjon. Husk å ta med riktig utstyr både på skolen og for skolearbeid hjemme. Vi har forståelse for at dette er krevende, men det er avgjørende for å holde læringstrykket oppe.

Skoleskyss

Alle skoleruter går som normalt.Vi oppfordrer til å bruke annen transport om mulig. Anbefalingen om bruk av munnbind for elever gjelder fortsatt.

Kantina er åpen

Les mer om kantina på egen side. Klasserommene vil være åpne i matpausene, slik at du kan spise der.

Forskjøvet matpause for vg1-elever

Vi holder fast på ordningen om at vg1-elever har forskjøvet matpause mandag, torsdag og fredag.

Midttimer

Aktivitetene i midttimen tirsdag og onsdag gjennomføres etter oppsatt plan. Se Qr-kode på oppslagstavler eller gå til skolens hjemmeside.

Innganger til skolen

Du går inn den inngangen på skolen som er nærmest det klasserommet du skal ha undervisning i. Det er kun hovedinngangen (inngang sør) som er åpen og kan brukes uten adgangskort.

Gul himmel over skolen - Klikk for stort bildeGul himmel over skolen Hamar katedralskole