Resultater fra skolekonkurranser 2020

Elever fra Vg1 og Vg2 på ulike yrkesfag deltok tirsdag 28. januar på skolekonkurranser på skolen.

Avdelingsleder Atle Kornberg fra Hamar katedralskole delte ut priser til vinnere av skolekonkurransene. - Klikk for stort bildeAvdelingsleder Atle Kornberg fra Hamar katedralskole delte ut priser til vinnere av skolekonkurransene. Hamar katedralskole

Elevene fikk oppgaver som skulle løses på ca 4 timer, og arbeidene ble vurdert av ulike fagjuryer. Vinnerne går videre til NM i yrkesfag. NM avholdes på ulike skoler, og på ulike datoer, fordelt etter fag.

Vinnerne

Design og søm
Synne Taarneby Aaboen (1. plass), Kellija Irma Konstantinova (2. plass), Vilde Aaslund Moen (3. plass)

Frisørfaget
Maria Sveen Huse (1. plass), Malin Kveen Andreassen (2. plass), Marthe Haugen (3. plass).

Industrimekanikerfaget
Mohamad Ali Zobaa (1. plass), Truls Johnsen Diseth (2. plass), Hussein Ibrahim Al-Abd (3. plass).

Interiørarbeid
Elianne Scholten (1. plass), Ingrid Leistad Sandvik (2. plass), Victoria Sigurdsen (3. plass).

Maskineringsfaget
Chanikran Chayarun (1. plass), Abdi Ali Saliem    (2. plass).

Mediegrafikerfaget
Orinta Stragockyte (1. plass), Ine Anastasia Bodin (2. plass), Tiril Ramdahl (3. plass).

Salgsfaget
Her var ble oppgavene løst av grupper. Even Thomassen (1. plass), Kristian Jonas Ørbæk     (1. plass), Falk Thomassen (2. plass), Jesper Røhne-Hagen (2. plass), Vetle Alexander Bakke-Rybråten (2. plass), Kristoffer Johnsgård Hovde (2. plass), Amalie Bruun Raaum (3. plass), Marte Emilsen (3. plass), Marte Emilsen (3. plass), Celine Julie Lie (3. plass)

Sveisefaget
Caroline Lauvik Hagen (1. plass), Berihu Kahase Gebrelibanos (2. plass), Faisel Derar Mohammednor (3. plass).

Bilder fra konkurransen

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde