Nytt elev-kor

Midttimene gir rom for flere aktiviteter på skolen

Sosiale aktiviteter viktig for trivsel

Tirsdager og onsdager har alle elevene undervisningsfri midt på dagen. Hensikten er å gi et pusterom, hvor skuldrene kan senkes og man kan bruke tida til andre aktiviteter som gjør det hyggeligere å være elev. Dette gir også muligheter til å bli kjent med andre elever, med samme interesse. Og er du interessert i å synge, er det god plass til flere sangere i det store auditoriet.

For å lære, må du trives

Midttimene gir rom for å gjøre ting som øker trivselen, og slik gjøre skolen til et bedre sted for alle. Se også egen side på hjemmesidene med informasjon om hva du kan gjøre i midttimene.

Det er plass til flere stemmer i det nye koret - Klikk for stort bildeDet er plass til flere stemmer i det nye koretKoret har egen pianist - Klikk for stort bilde