Koronavaksinering fredag 10. september

Alle elever som er født i 2004 eller 2005 får tilbud om vaksine mot Covid-19. Foresatte må fylle ut samtykkeskjema.

Elever ved Hamar katedralskole får tilbud om å vaksinere seg fredag 10. september. Vaksinen er gratis og frivillig å ta. Vaksineringen foregår i skoletiden. Det er ikke nødvendig å registrere seg på forhånd, og du får time til andre dose samtidig. Her er oversikt over hvilke klasser som vaksineres når: Plan for vaksinering 10. september 2021 (PDF, 106 kB)

Hvis du ikke har mulighet til å ta vaksinen 10. september, kan du få vaksinen i Vikingskipet onsdag 15. september kl 13:00-16:30. Du kan møte opp når som helst innenfor tidsrommet, og trenger ikke registrere deg på forhånd. Du får time til andre dose samtidig.

Samtykke fra foresatte

Hvis eleven ikke har fylt 16 år, må foresatte samtykke til vaksinering. Ved felles foreldreansvar må begge samtykke. Vi ber derfor foresatte lese og fylle skjemaet under. Ta det med ferdig signert når du skal vaksineres. De som har fylt 16 år kan selv samtykke til vaksinering.

Samtykkeskjema (PDF, 47 kB)

Egenerklæringsskjema

Dette må fylles ut av alle som skal vaksineres i forkant av vaksinasjonen. Elevene må ha disse med seg når de møter opp til vaksinasjon.

Egenerklæringsskjema (PDF, 754 kB)

Skjema finnes på andre språk

• Vaksinen er gratis for alle.
• Når du skal ta vaksinen, blir du bli bedt om å fylle ut et egenerklæringsskjema med helseopplysninger.
• Hvis du er syk eller i karantene, skal du ikke møte opp for vaksine.
• Hvis du har hatt Covid-19, skal du ikke ta vaksinen før det har gått 3 måneder fra du ble frisk.

Er du i tvil om du bør ta vaksinen av medisinske grunner, er det viktig at du kontakter fastlegen din.

Informasjonsskriv om koronavaksinering av alle som er født i 2004 eller 2005.  Bilde av Gustavo Fring fra Pexels (PDF, 137 kB)