Internasjonal uke

I forkant av Operasjon Dagsverk viser vi at vi er opptatt av internasjonalt samarbeid.

Aktiviteter

På tirsdag 19. oktober og fredag 22. oktober vil OD-komiteen ha stand i kantineområdet i lunsjen, hvor de vil informere om hva innsamlingsaksjonen handler om. De vil formidle ideer til aktiviteter på OD-dagen.

Tirsdag blir det også foredrag om OD-dagen for enkelte Vg2-elever.

Onsdag vil OD-komiteen arrangere en Kahoot i blått auditorium. Konkurransen er ment å gi informasjon om OD, samtidig som Kahoot jo er veldig moro. Og det blir selvsagt premie.

Kantina vil servere mat fra ulike land, og på fredag blir det meny fra Sør-Afrika, både hovedrett og dessert.

OD-dagen

Operasjon Dagsverk er lagt til torsdag 4. november. Hver elev blir bedt om å samle inn 400,-. Du kan lese om OD her.

Illustrasjon fra Operasjon Dagsverk - Klikk for stort bildeIllustrasjon fra Operasjon Dagsverk