Den store klesbyttedagen på Hamar katedralskole

I samarbeid med Naturvernforbundet vil det bli muligheter for elevene å bytte klær de neste ukene!

Tirsdag 29. mars og onsdag 30. mars

Disse dagene vil klær samles inn og repareres. De elevene som leverer inn klær får en byttelapp som de bruke for å hente andre klær seinere. Klær som trenger å fikses litt på blir reparert av elever som studerer søm og tekstil.

Tirsdag 5. april og onsdag 6. april

Disse dagene kan elevene plukke med seg plagg de ønsker, og som andre elever har levert inn.

Reperasjon

Det er viktig å reparere klærne slik at de varer enda lengre. Ofte er det slik at det er favorittklærne våre som blir ødelagt. Bruker vi klærne våre dobbelt så lenge, halveres klimautslippet fra klærne, så derfor er reparasjon et viktig klimatiltak. Se også kampanjen #Ettårtil og Norges Husflidslag sine "Fikselaug" om hvor viktig det er å reparere klær.

Foaje - Klikk for stort bilde