Avslutningsseremonier på torsdag er avlyst

Fortsatt uavklart smittesituasjon blant avgangselever

Mistanke om smitte

Det er fortsatt usikkerhet rundt hvor mange avgangselever i Hamar som kan være utsatt for smitte i forbindelse med utbruddet blant russen i Gjøvikregionen. Flere elever skal testes i løpet av onsdag. Så langt er noen få elever definert som nærkontakter og satt i karantene.

- Vi mistenker at det er flere som kan være utsatt for smitte, men som vi ikke har fanget opp i smittesporing, sier kommuneoverlege Yvonne Hagerup.

Kommuneoverlegen bekymret

Kommuneoverlegen vurderer det som ikke tilrådelig å gjennomføre torsdagens vitnemåls- og kompetansebevisutdelinger som planlagt ved Storhamar videregående skole og Hamar katedralskole. Etter en helhetsvurdering har skolene i samråd med skoleeier besluttet å avlyse avslutningsseremoniene.

Vitnemål og kompetansebevis i posten

Elevene vil få sine vitnemål og kompetansebevis tilsendt i posten.

Inngangsparti i nord - Klikk for stort bilde