Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn elektronisk skjema senest 8. september.

Alle må sende inn elektronisk skjema, enten du skal bruke din private PC eller ha elev-PC gjennom fylkeskommunen. Signeringsskjemaet må fylles ut av foresatte for elever under 18 år.

Gå til informasjon og elektronisk skjema

Utlevering av elev-PC

PC-ene er antatt å komme til skolen i uke 37. Elevene får nærmere beskjed om når de skal hente sin PC. Personer skrives på pc - Klikk for stort bilde Freepik.com

Elever i klasserommet

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene i videregående skole.

Gult nivå

Hamar katedralskole er på gult nivå i uke 39. Her finner du mer informasjon om selvtesting og testing.

Klatring i aktivitetsparken

11 millioner til nærmiljøanlegg for barn og unge!

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Covid-19

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Vaksinasjon

Alle elever som er født i 2004 eller 2005 får tilbud om vaksine mot Covid-19. Foresatte må fylle ut samtykkeskjema.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Elevene vil få utdelt en pose med test og brukerveiledning.

Hurtigtest for selvtesting ved Hamar katedralskole.

Sveising

Mandag 30. august kl. 12.00 er det læreplasskurs på skolen.