I 2020 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Innlandet blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Innlandet, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Elever og lærere fra Hamar katedralskole på studietur

Skolen har en rekke samarbeidsprosjekter gående med andre skoler i Europa. Denne uka får en skole i Torino besøk.

Avdelingsleder Atle Kornberg fra Hamar katedralskole delte ut priser til vinnere av skolekonkurransene.

Elever fra Vg1 og Vg2 på ulike yrkesfag deltok tirsdag 28. januar på skolekonkurranser på skolen.

Her finner du dokumenter fra foreldremøte 28/1

Det planlegges ny jernbane tvers gjennom Hamar. Elevene ble i dag oppfordret til å si sin mening.

Skolen ble miljøsertifisert 2020

Hamar kommune overrakte i dag en plakett som bevis på at skolen oppfyller kravene til å være miljøfyrtårn.

Den 28. januar kl. 17 er alle invitert til se studietilbudene våre neste skoleår.

Elever i Vg Medieproduksjon viser portretter i en fotoutstilling på Hamar kulturhus

Vi som jobber på Hamar katedralskole ønsker alle en riktig god juleferie.

Videregående skoler i Innlandet fylke har fått nye nettsider. De nye nettsidene skal gjøre det enda lettere å finne den informasjonen du er ute etter.