Midttimer

Skoleåret 2021/2022: Midttimene er hver tirsdag og onsdag kl. 11.55–12.25 (inkl. lunsj kl. 11.25–12.25) gjennom hele skoleåret.

​Uke 43:

Midttimer tirsdag 26. oktober

FIFA
I grønt auditorium er det fra kl. 11.25 mulig å gå for å enten spille FIFA eller se på at noen spiller.

Midttimer onsdag 27. oktober

Workshop i Python
Egen pc er fint. Rom: KTT-rommet i biblioteket. Lærer: Ruth Borvik
Dette blir et slags verksted hvor vi starter med en felles oppgave, og utvider etter hvert.
Grafikk – vi lager en skilpadde som vandrer rundt på skjermen
Kuprat – vi tegner en ku og ber kua si noe!
Morsom og vakker grafikk med skilpaddetegning
Variabler - merkelapper som bærer verdier, enten tall eller tekst eller lister eller logiske verdier (true/false)
Programmering i matematikk 1T og 1P – vi bruker lærebokas programmeringskapitler som basis

Leksehjelp for alle i engelsk. Rom 3234 Lærer: Eline Høiberget

Volleyball, inne og ute
Det blir satt opp volleyballnett i Kattahallen slik at det er mulig å spille inne. Det er også mulig å spille ute hvis været tilllater det. Ansvarlig: Bulent Dogani

Dans
Fra 11.50 er det mulig å gå  til dansesalen (bak spinningssalen) og danse hvis noen ønsker det.

Liker du å synge?
Kattakoret øver hver midttime på onsdager i stort auditorium. Bli med! Dette blir gøy 😊.

​Uke 42:

Midttimer tirsdag 19. oktober

Midttimer onsdag 20. oktober

Kahoot med premier!
OD-komiteen arrangerer Kahoot i blått auditorium kl. 11.30. Bli med!

Leksehjelp for alle i engelsk. Rom 3234 Lærer: Eline Høiberget

​Uke 40:

Midttimer tirsdag 5. oktober

Midttimer onsdag 6. oktober

Leksehjelp for alle i engelsk. Rom 3221. Lærer: Eline Høiberget

Uke 39:

Midttimer tirsdag 28. september

FIFA
I grønt auditorium er det fra 11.25 mulig å gå for å enten spille FIFA eller se på at noen spiller.

Sjakk
På biblioteket er det mulig å spille sjakk med flere brett enn det ene som står der alltid. Spør om brett og brikker.

Midttimer onsdag 29. september

Sjakk
På biblioteket er det mulig å spille sjakk med flere brett enn det ene som står der alltid. Spør etter brett og brikker på biblioteket.

Uke 38:

Midttimer tirsdag 21. september

Volleyball
Det er satt opp to volleyballnett – disse blir stående utover høsten og er også lov å bruke i klassens time.

Midttimer onsdag 22. september

Volleyball -inn og ute

Uke 37:

Midttimer tirsdag 14. september

Midttimer onsdag 15. september

Volleyball -inn og ute
Det blir satt opp volleyballnett i Kattahallen og i tillegg er satt opp to volleyballnett ute – disse blir stående utover høsten og er også lov å bruke i klassens time.

Kattakoret
Koret øver hver onsdag i midttimen i stort auditorium.
Bli med! Dette blir gøy 😊

Uke 36:

Midttimer tirsdag 7. september

VR Spillturnering
Prøv Beat Saber på skolen! Du kan både prøve ut spillet eller delta i turneringen. Påmelding på egen nettside. Du kan også bare møte opp... Arrangør: Klasse 1IM.

Super Smash Bros
turnering / casual, i rødt auditorium. Mer informasjon på egen nettside. Arrangør: Klasse 1IM.

Minecraft Bedwars
Bli med og spill Minecraft nederst i kantina! Spill for moro skyld eller delta i vår turnering Mer informasjon på egen nettside. Arrangør: Klasse 1IM.

Minecraft byggekonkurranse
Liker du å bygge i Minecraft? Møt opp i rom 2435 (rett ved Rødt auditorium). Mer informasjon på egen nettside. Arrangør: Klasse 1IM.

Quiz
Møt opp øverst i kantina og delta i konkurranse med fine premier! Tema er TV-serier. Påmelding og mer informasjon på egen nettside. Arrangør: Klasse 1IM.

Midttimer onsdag 8. september

Quiz

VR Spillturnering

Minecraft byggekonkurranse

Super Smash Bros

Minecraft Bedwars

Kor
Liker du å synge? Vi skal øve hver midttime på onsdager i stort auditorium. Bli med! Dette blir gøy 😊

Uke 35​​:

Midttimer tirsdag 31. august

Midttimer onsdag 1. september

Sjakk

Midttimene brukes både til skolefag og sosiale aktiviteter

Eksempler på aktiviteter:

• Studietid på stille lesesal + biblioteket
  • Leksehjelp eller skoletrøkk for elevene
  • Uteaktiviteter: Fotball, volleyball, badmington, kubb og frisbee. Utstyr i resepsjonen.
  • Inneaktiviteter: Dans, kor, programmering, FIFA-spilling, volleyballturnering, spill på biblioteket, gaming, lesesirkel, Read In Cafè, konserter, foredrag, VR/AR-lek og spill (KTT), juleverksted

Skolens foajé - Klikk for stort bilde