Kantina

Kantina er på plan 2 i skolens hovedbygg. Vi tilbyr våre elever og ansatte god, sunn og variert mat til frokost og lunsj i en moderne og trivelig atmosfære.

Kantina ved Hamar katedralskole - Klikk for stort bilde

Kantina på Hamar katedralskole - Klikk for stort bilde

• Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 07:45–14:00
  • Onsdag kl. 07:45–13:00

Gratis havregrøt

Gratis havregrøt hver dag kl. 07:45–08:15.

Smittevern

Still dere i kø med god avstand, og les oppslagene om smittevern. Det er viktig at alle overholder smittevernreglene i kantina.

Et tilbud til alle

Vi ønsker at kantina skal ha et tilbud til alle skolens elever og ansatte. Om det er noe du savner, kom og snakk med oss!

Det er begrenset utvalg i koronaperioden. Vi selger påsmurte varer, drikkevarer, frukt, yoghurt, salatbeger og kioskvarer. Varmmat og hjemmebakts enkelte dager.

Du kan kun betale med kort.

Rydding

En ryddig skole er en trivelig skole. Rydd opp etter deg når du er ferdig med å spise:

• Søppel kildesorteres
  • Servise settes på anvist plass

Takk for at dere alle bidrar til å skape et ryddig og trivelig miljø i kantina!

Meny til møter

Skjema for matbestilling (DOC, 67 kB)