Pedagogisk støtte

Hamar katedralskole har en stor stab av hyggelig og kunnskapsrike folk som står klare til å hjelpe deg når du trenger ekstra støtte for å ha det bra på skolen.

Vår avdeling for pedagogisk støtte består av spesialpedagogiske koordinatorer, miljøveiledere, skolemiljøveileder, rådgivere og «Finn din vei».

Avdelingen ledes av

Klikk for stort bilde

Gry Sønsthagen

Telefon: 947 83 217
E-post: gry.sonsthagen@innlandetfylke.no 

Laila Gladbakke og Hogne Ormåsen er spesialpedagogiske koordinatorer. Jobben deres er å hjelpe faglærerne med å finne aktuell tilrettelegging av opplæringen for elever med ulike behov for tilpasninger. Hogne har ansvar for alle elevene på TB-bygget, salg, service og reiseliv og informasjonsteknologi og medieproduksjon. Laila har ansvar for øvrige elever. Begge jobber med flerspråklige elever med behov for særskilt norskopplæring (jf. § 3-12 i opplæringsloven). De kan treffes på Elevtjenesten i 3. etasje i F1-bygget.

Vi i pedagogisk støtte jobber tett sammen med lærerne og PP-tjenesten. PPT hjelper til med testing, rådgivning og systemarbeid, slik at vi raskere finner fram til opplegg som passer for elever med spesialpedagogiske behov.

Klikk for stort bilde

Hogne Ormåsen

Telefon: 474 01 380
E-post: hogne.ormasen@innlandetfylke.no

Pedstøtte - Klikk for stort bilde

Laila Gladbakke

Telefon: 97 79 12 05
E-post: laigla@innlandetfylke.no

 

 

Til toppen